STOCKHOLM VÄLLINGBY’DE PATLAMA MEYDANA GELDİ

Stockholm’un kuzeybatı semti Vällingby’de bir apartmanın merdiven boşluğunda bir patlama meydana geldi. Stockholm polisi, patlamanın ardından çok sayıda ekiple oradaydı. Vällingby, çok sayıda kriminal olaylara sahne olan bir semt özelliğine sahip bir semt konumunda bulunuyor.

STOCKHOLM VÄLLINGBY’DE PATLAMA MEYDANA GELDİ
STOCKHOLM VÄLLINGBY’DE PATLAMA MEYDANA GELDİ Admin
Bu içerik 531 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Patlamayla ilgili alarm çarşamba akşamı saat 17.00 dolaylarında polise ulaştı. Polis Sözcüsü Daniel Wikdahl, "Merdiven boşluğunda bir patlama olmuş" yorumunu yapıyor. Kişisel yaralanma bildirilmedi, ancak duvarlarda, kapılarda ve pencere camları  kırıldı. Binada maddi hasar meydana geldi.

Semt sakini Thomas, polisin daha geniş bir alanı kordon altına aldığını ve bu nedenle tam olarak neye benzediğini görmenin biraz zor olduğunu söylüyor.

Polis, kamu malına zarar verilmesi nedeniyle Yanıcı ve Patlayıcı Maddeler Kanunu’nun ihlali konusunda ön soruşturma başlattı.

SÖDERMALM’DA BİR APARTMAN KAPISI TARANDI

Stockholm'ün Södermalm semtindeki bir apartmanın kapısına ateş açıldı. Polis Sözcüsü Daniel Wikdahl, bunun planlanmış bir silahlı saldırı olduğunu söylüyor. Expressen'in edindiği bilgiye göre, saldırının bir sanatçıyı hedef aldığından şüpheleniliyor ve Pazartesi akşamı Bromma'da bir kapıda yaşanan silahlı saldırıyla bağlantılı olduğuna inanılıyor.

İsveç Stockholm Vällingby patlama Södermalm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü VEFATININ 86. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANIYORUZ
ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü VEFATININ 86. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANIYORUZ