İSVEÇ POSTASI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı’nın 106. Yıl dönümü Fittja Türk Kültür ve Gernçlik Derneği tarafında Fittja’da kutlandı. Kutlamaya Fittja’da oturanların yanı sıra çevre bölgelerden gelen ailelerde katıldılar. Kutlama alanına kurulan çeşitli zıplama platformlarında çocuklar gönüllerince eğlendiler.
Alana siyasi partilerin Botkyrka şubeleri açtıkları çadırlarda kutlamaya katılan ailelere partilerinin görüşlerini Eylül’de yapılacak seçimler öncesi anlatmaya çalıştılar.
Kurulan çadırlarda katılımcılara çay kahve, yemek servisi, pamuk şekeri, dondurma satışları da sunuldu. Çocuklara yüz boyama işlemi yapıldı.
Dernek müzik programı yoktu. Bu bir eksiklik olarak yorumlanabilir ama, en büyük eksiklik alanda ATATÜRK poster ve resimlerinin olmayışıydı.
Bu tür eksikliklerine karşın yine de Fittja Türk Kültür ve Gençlik Derneği’ni düzenlediği 23 Nisan etkinliği için kutluyoruz.





23 Nisan Kutlamasına katılan Kavur ailesi
Çocuklara yüz boyama etkinliği
Pamuk şekeri
Devrim Sönmez kızları Feride ve Yaren ile birlikte
Günümüzün gençleri birarada
23 Nisan kutlamasına katılan çocuklardan iki tanesi
