PKK polislerin şehit edildiği eylemi üstlendi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, bugün 2 polis memuru, evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırıyı PKK üstlendi.

PKK polislerin şehit edildiği eylemi üstlendi
PKK polislerin şehit edildiği eylemi üstlendi
Bu içerik 1266 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI


PKK'ya yakınlığıyla bilinen ANF’nin haberinde PKK’nın şu açıklaması yer aldı:

“22 Temmuz günü bir Apocu fedai timi, Suruç katliamına misilleme olarak bugün sabah 06.00 sularında Ceylanpınar’da DAİŞ çeteleriyle işbirliği içinde olan 2 polise karşı bir cezalandırma eylemi gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirilen eylem sonucunda Feyyaz Özsahra ve Okan Acar isimli polisler öldürülürken, öldürülen polislerin silah ve kimliklerine el konulmuştur” dedi.

BAŞLARINDAN VURULDULAR

Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü'nde biri Terörle Mücadele Şubesi'nde diğeri Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli 2 polis memurunun bugün göreve gelmemesi ve telefonlarının da yanıt vermemesi üzerine arkadaşları evlerine gitti. Kepez Mahallesi'ndeki TOKİ'ye ait küme evlerine giden polisler, ev arkadaşı olan 2 meslektaşını başlarından tabancayla birer kurşunla vurulmuş cesetleriyle karşılaştı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de haber üzerine ilçeye gitti.


BELEDİYE BAŞKANI "PKK" DEMİŞTİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı AKP’li Menderes Atilla, ev arkadaşı olan 2 polis memurunun ölü olarak bulunduğunu ifade ederken, olayın terör saldırısı olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti.



Daha önce PKK'nın Suriye kolu olan PYD mensuplarınca otomobilinin geçiş güzergahına bomba konularak düzenlenen suikasttan kurtulan Başkan Atilla, polislerin de PKK mensuplarınca şehit edilmiş olabileceğini söylemişti.
 

Odatv.com

pkk ceylanpınar polis şehit şanlıurfa
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ