RUSYA’DA BÜYÜK YANGIN 64 ÖLÜ

Rusya’nın Sibirya bölgesindeki Kemerovo kentinnde bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Rus yetkililere göre yangın AVM’dek, bir çocuk oyun yerinden çıktı. Çok sayıda çocuğun akibeti belli değil...

RUSYA’DA BÜYÜK YANGIN 64 ÖLÜ
RUSYA’DA BÜYÜK YANGIN 64 ÖLÜ
Bu içerik 1225 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI 


Rusya’nın Sibirya bölgesindeki Kemerovo yerleşim yerinde dün akşam saatlerinde tanınmış bir AVM’de yangın çıktı. Yangının çocuklar için yapılmış bir oyun odasında başladığı ve hızla yayıldığı belirtiliyor. İnsanlar canlarını kurtarmak için pencerelerden atladıkları belirtiliyor.

Yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekibi oyun odasının yakınında 13 ölü buludu. AVM’de 200 kişiden fazla insan tahliye edildi. Buna rağmen 40’nın üzerinde çocuktan henüz haber yok. Yetişkin insanlarında kayıp olduğu ifade ediliyor. Çalışmaların ardından net ölü sayısının belirlenebileceğini yetkililer açıklıyor.

Bu sabah (Pazartesi) bölge valiliğinden yapılan bir açıklamada ölenlerin ailelerine 1 milyon rubel (145 000 kron) verileceği belirtiliyor.

Kimi kaynaklara göre alışveriş merkezinde yangın alarmlarının çalışmadığı ve AVM’nde bulunan sinemanın kapılarının bu nedenle açılmadığı ve ölü sayısın artmasında rol oynadığı ifade ediliyor.



Bölge vali yardımcısı yangınla ilgili teknik çalışmaların sürdüğü ve çeşitli teoriler üzerinde durulduğunu açıklıyor.

Bölgeden gelen son haberlere göre ölü sayısı her geçen saat artıyor. Şimdiye kadar ölü sayısı 64'e yükseldi. Rus basını hala kayıp olan çocuk ve yetişkinlerin olduğundan bahsediyor.

Rusya Sibirya Kemerovo yangın alışveriş merkezi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ