FETÖ GİTTİ, MENZİL GELDİ

Ramanzan ayı nedeniyle devletin televizyonu kapılarını tarikatlara açtı. AKP’li Cumhurbaşkanı’nın “Ne istediler de vermedik” dediği FETÖ Terör Örgütü’nün yerini bu seferde Menzil Tarikatı aldı. TRT1 ekranlarını bu tarikatın önde gelen mensuplarına açıyor. Aynı zamanda ‘Menzil Tarikatı’nın devlet içinde yapılanması sürüyor.

FETÖ GİTTİ, MENZİL GELDİ
FETÖ GİTTİ, MENZİL GELDİ Admin
Bu içerik 1363 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Cumhuriyet gazetesinde yer alan bir habere göre, TRT 1 ekranlarında ramazan programlarını Menzil cemaatine yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı Serdar Tuncer sunuyor. Haftanın her günü saat 19.00’da Ramazan Sevinci programıyla izleyici karşısına çıkan Serdar Tuncer, gece de Sahur Bereketi programının sunuculuğunu yapıyor.

Serdar Tuncer'in dün geceki sahur programında konuk ettiği isim dikkat çekti. Tuncer, Menzil cemaatinin önde gelen isimlerinden Şemseddin Bektaşoğlu'nu ağırladı. Tuncer, Bektaşoğlu'yla programı da "Mühim bir mevzuyu konuşmak için TRT 1 ekranlarındayız. Sahur Bereketi başladı, buyursunlar" diyerek duyurdu.

Bektaşoğlu ramazan ayının ilk sahurunda da aynı programının konuğu olmuştu.

Bektaşoğlu, Menzil cemaatinin 'şeyh'i Abdulbaki Erol'un doğaüstü güçleri olduğunu öne sürdüğü sohbetiyle hatırlanıyor. Bektaşoğlu, Erol'un, depreme “Sakinleş” dediğini, depremin ise “Sana itaat etmekle emrolundum” diyerek durduğunu söylemişti.

Türkiye TRT1 Ramazan Programı Sahur Menzil Tarikatı Serdar Tuncer Yeni Şafak Şemseddin Bektaşoğlu Abdulbaki Erol
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü VEFATININ 86. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANIYORUZ
ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü VEFATININ 86. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANIYORUZ