NORVEÇ’İN BERGEN’DEKİ FLESLAND HAVAALANIN’DA PANİK

Norveç’in batısında bulunan Bergen Flesland Havaalanında tespit edildiği söylenen bir dröner (İHA) nedeniyle geçici olarak kapatıldığı duyruldu. Havaalanı 2 saat sonra tekrar hava trafiğine açıldı.

NORVEÇ’İN BERGEN’DEKİ FLESLAND HAVAALANIN’DA PANİK
NORVEÇ’İN BERGEN’DEKİ FLESLAND HAVAALANIN’DA PANİK Admin
Bu içerik 474 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Norveç’nin Bergen’deki Flesland Havaalanı, çevresinde insansız hava aracı (İHA) görülmesi üzerine bir süreliğine kapatıldığı yetkililerce açıklandı. Norveç, daha öncede yasak bölgelerde fotoğraf çeken ya da video çekimi yapan dört Rus vatandaşının yakalandığını duyurmuştu.

Bölge polis sözcüsü Ørjan Djuvik, “Norveç’te birçok havaalanını işleten devlete ait Avinor şirketinin yerel saatle 04.15 civarında İHA tespit ettiğini bildirdi. Birden fazla dröner olduğundan henüz emin değiliz ancak şu an en az bir tane dron olduğunu biliyoruz. Durum kontrolümüz altında ve şu anda davada herhangi bir şüpheli bulunmuyor” ifadesini kullandı.

Djuvik devamla, “Bir polis devriyesi, dröner olduğundan oldukça emin olduğumuz şeyi gözlemledi. Birkaç gözlem var. Bir ya da daha fazla dröner olup olmadığından emin değiliz, ancak bir dröner olduğundan eminiz. Şu anda bilgi toplama üzerinde çalışıyoruz" diyor.

Norveç Bergen Flesland Havaalanı Dröner İHA
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ