AKP İLE HEDEP GİZLİCE GÖRÜŞÜYOR

Gazeteci Deniz zeyrek AKP ile HEDEP’in gizlice görüşmeler yaptığını açıkladı. Zeyrek, "AK Parti'nin belirlediği bir mekâna gittiler. Meclis'ten bindiler arabaya, gözümle gördüm" dedi.

AKP İLE HEDEP GİZLİCE GÖRÜŞÜYOR
AKP İLE HEDEP GİZLİCE GÖRÜŞÜYOR Admin
Bu içerik 594 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Fox TV’de Orta sayfa programında konuşan Deniz Zeyrek, siyasette çok konuşulacak bir iddiayı dile getirdi. Zeyrek'in iddiasına göre Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) ile AKP arasında "arka kapı diplomasisi" başladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, 6 yıldır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a selam göndermesinin AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından tepki gördüğünü hatırlatan Zeyrek, sonrasında şu ifadeleri kullandı:

"Bakmayın Demirtaş'a selam verdi diye eleştiriyorlar. Doğrudan bir arka kapı diplomasisi başlamış vaziyette. Çok sözleri dinlenen iki HEDEP yöneticisi, aynı arabaya bindiler ve iktidardan önemli bir isimle görüşmeye gittiler. Kürt meselesi, Kürt seçmenle diyalog vs. açısından sözü geçen biriydi. AK Parti'nin belirlediği bir mekâna gittiler. Meclis'ten bindiler arabaya, gözümle gördüm.

HEDEP güvenmediği için yazılı bir protokol istiyor, onu da AK Parti vermek istemiyor. Çünkü medyaya sızar ve Bahçeli, Cumhur İttifakı'nı terk eder. Bir taraftan CHP'yi bununla vurmaya çalışıyorlar, diğer yandan HEDEP'le görüşme yapıyorlar." 

Kaynak: Cumhuriyet

Türkiye AKP HEDEP görüşme gizli görüşme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü VEFATININ 86. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANIYORUZ
ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü VEFATININ 86. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANIYORUZ