İSMAİL ABDO TÜRKİYE’DE YAKALANDI

Kırmızı bültenle aranan uluslararası çete lideri “Çilek” lakablı İsmail Abdo Türkiye'de tutuklandı. Polis operasyonunda yaklaşık 360 milyon kron değerinde mülk ve araçlar ele geçirildi. Noa'nın vekil müdür yardımcısı Mats Berggren ve bilgileri doğrulayarak, “Tutuklama, Türk ve İsveç hukuk sistemleri arasında zaman içinde hedefli bir çalışmanın sonucu” diyor.

İSMAİL ABDO TÜRKİYE’DE YAKALANDI
İSMAİL ABDO TÜRKİYE’DE YAKALANDI Admin
Bu içerik 928 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Uluslararası olarak aranan çete lideri Ismail Abdo, SVT'nin ilk bildirdiği Türkiye'de tutuklandı. İsveç polisi bu bilgiyi doğruladı. Polis, yaptığı açıklamada, "yıllardır İsveç'te ciddi uyuşturucu suçlarına karıştığı ve ciddi şiddet suçlarını kışkırttığı şüphesiyle" İsveçli bir kışkırtıcının bir polis operasyonunun ardından Türkiye'de tutuklandığını belirtti.

Abdo’nun yakalanması ve tutuklama olayı Cuma günü gerçekleşti. Noa'daki müdür yardımcısı Mats Berggren, “Tutuklama, Türk ve İsveç hukuk sistemleri arasındaki zaman içinde hedefli bir çalışmanın sonucudur. İsveç polisi, tutuklamaya yol açan soruşturmaya katkıda bulundu” diyor

Savcı Daniel Jonsson, Ismail Abdo ile ilgili soruşturmalardan birine liderlik ediyor. Savcı, Nynäshamn'da 1,3 ton kokainin ele geçirildiği büyük bir uyuşturucu ele geçirme olayıyla ilgili soruşturma da dahil bulunuyor. Daniel Jonsson Aftonbladet gazetesine, “Bilginin farkındayım ancak daha fazla yorum yapmak istemiyorum” diyor.

#İsmail Abdo #Türkiye #Tutuklama #İsveç Polisi #Çete lideri #Uyuşturucu kaçakçısı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ATATÜRK: “ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR”
ATATÜRK: “ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR”
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
BUGÜN 5 ARALIK TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ TANINMASININ 90. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN