İSVEÇ DÜNYA FUTBOL KUPASINDA

Rusya’da oynanacak 2018 Dünya Kupası Futbol Karşılaşması maçlarında doğrudan şampiyonaya katılamayan İsveç, eleme maçlarında İtalya’yı safdışı bırakarak Dünya Kupası Şampiyonası’na katılma hakkını elde etti.

İSVEÇ DÜNYA FUTBOL KUPASINDA
İSVEÇ DÜNYA FUTBOL KUPASINDA
Bu içerik 1927 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI


İsveç, futbolda bir zoru başararak kendisine Rusya kapısını açtı. Futbol otoritelerinin büyük şans verdiği İtalya böylece 1958’den bu yana ilk kez Dünya Futbol Şampiyonası’na katılamayacak. Stockholm’da oynanan maçı İsveç 1-0 kazanmıştı. Milano’daki maç  ise 0-0 sonuçlanarak zafere ulaşan takım İsveç oldu.

Milano’da oynanan maç baştan sonuna kadar İtalya’nın kontrolunde geçti. İlk dakikalarda İtalyanların penaltı beklentisini İspanyol hakem boşa çıkardı. Maç boyunca İsveçlilerin savunma ağırlıklı oynadıkları  gözden kaçmadı. Ele geçirdikleri kontra ataklarda ise pek başarılı olamadılar. İsveçlilerin canlarını dişlerine takarak savunma yapmalarınıda takdirle karşılamak gerekiyor. Kaleci Olssen başarılı kurtarışlaryla alkışlanmaya değerdi. İtalyan kaleciye ise bu maçta hiç iş düşmedi denilebilir.
 



İsveç takım kaptanı Andreas Granqvist savunmada ve arkadaşlarını isteklendirmede oldukça başarılıydı.

Maçın son dakikaları İsveç için tam bir çıkmaz sokak gibiydi. İtalyanların her an gole ulaşabilecekleri anlar hiç de az değildi. Bütün bunlara karşın İsveçliler terlemelerinin bedelini fazlasıyla alarak Rusya yolcusu oldular.



İsveç Postası olarak İsveç Ulusal Takımını kutluyor, başarılarının devamını Rusya’da da görmek istiyoruz.

İtalya İsveç Dünya Kupası İsveç kazandı Rusya 2018
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ