İSVEÇ’TE BUGÜN 19 KİŞİ KORONADAN ÖLDÜ

Ulusal Halk Sağlığı Kurumu düzenlediği basın toplantısında son 24 saatte koronadan ölüm sayısınında 19 artışla 3 698’e ulaştığı açıklandı. Vakası sayısı 30 377 ve hastanelerde tedavi gören 1 853 bulunduğu belirtildi.

İSVEÇ’TE BUGÜN 19 KİŞİ KORONADAN ÖLDÜ
İSVEÇ’TE BUGÜN 19 KİŞİ KORONADAN ÖLDÜ Admin
Bu içerik 759 kez okundu.

İSVEÇ POSTASI

Bugünkü basın toplantısında hem ölüm vakalarında hem virüsün yayılmasında hem de yoğun bakım ünitelerinde tedavi gören hasta sayısında düşüşlerin sürdüğü açıklandı. Vaka sayısı 30 377, ölüm 19 artarak 3 698 ve tedavi görenlerin sayısında 11 artış ile 1 853 oldu. Yoğun bakım ünitelerinde 371 kişi tedavi görüyor.

Ulusal Halk Sağlığı Kurumu epidemiyoloğu Anders Tegnell, “Olumlu bir biçimde seyreden bir eğilim var ama biz çalışmalarımıza devam edeceğiz” İsveç’te yaz mevsiminin yavaş yavaş başlaması bahçe işleri, çeşitli çocuk kamp etkinliklerinin planlamasının düşünebileceğini belirtildi.

Anders Tegnell, “Hobi bahçesi çalışmaları ve kamp faaliyetleri, bunların uygulanabileceğinin varsayılabileceğini, ancak açık havada etkinliğie katılan çocukların birbirine çok yakın bulunmamalarının akılda tutulması gerektiğini düşünüyoruz” yorumunu yapıyor.

Epidemiyolog Tegnell hafta sonunda kurumun virüse yakalanan İsveçlilerin ne kadarında antikor mevcut olduğuna ilişkin bir rapor açıklayacaklarını da ifade etti.

İsveç koronavirüs Ulusal Halk Sağlığı Kurumu Anders Tegnell
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
19 MAYIS 1919 TÜRK’ÜN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ GÜNÜNÜN ADIDIR
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ
ERMENİLERİN KATLETTİĞİ 519 BİN TÜRK’ÜN ACI ÖYKÜSÜ